Published On: lun, mart. 6th, 2017

Scandal monstru la bordul unui avion / Un brailean a luat la bataie o stewardesa pentru ca a refuzat sa-i mai dea bautura

La sfarsitul verii anului 2015, mai exact pe 27 august, un brailean a facut un scandal monstru in avionul cu care se intorcea acasa, de la Bruxelles. Acesta a luat la bataie una dintre stewardese, pentru ca respectiva a refuzat sa-i mai dea de baut. Avionul a fost nevoit sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul Timisoara, desi destinatia initiala era Otopeni.

In ziua de 03 februarie, in jurul orei 06:30, politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, in colaborare cu cei din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, l-au depistat, pe raza municipiului Constanta, pe un brailean, in varsta de 42 de ani, urmarit la nivel national si international, pe numele caruia Judecatoria Timisoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, de 1 an si 8 luni, pentru comiterea infractiunii de violenta fizica si psihica asupra personalului navigant aflat la bordul unei aeronave civile in zbor.

Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati. Politistii au beneficiat de sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale Galati – Serviciului de Operatiuni Speciale Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>