Published On: lun, mart. 20th, 2017

Saptamana de foc pentru Dunarea Braila / Urmeaza doua meciuri care vor decide vicecampioana Romaniei

Pentru HC Dunarea Braila urmeaza o saptamana de foc. In doar trei zile, elevele antrenate de Costica Buceschi vor juca in compania Coronei Brasov si formatiei de pe locul trei, SCM Craiova. Mai mult ca sigur, rezultatele acestor doua partide vor stabili vicecampioana Romaniei. HC Dunarea Braila se afla pe pozitia a doua a Ligii Nationale de Handbal Feminin, in spatele campioanei CSM Bucuresti, cu 5 puncte avans fata de ocupanta locului trei, SCM Craiova. Primul test al brailencelor va fi pe propriul teren, joi 23 martie, de la ora 17:00, iar derby-ul cu Craiova se va dispuna pe terenul oltencelor. Daca vor iesi neinvinse din aceste doua partide, brailencele vor fi 90% vicecampioanele Romaniei, obtinand astfel cea mai mare performata din istoria clubului de la malul Dunarii.

“Doua meciuri de foc pentru Dunarea Braila, in aceasta saptamana.

Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal si cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila organizeaza JOI, 23 MARTIE cu incepere de la ora 17:00 partida dintre HC Dunarea Braila si ASC CORONA BRASOV, din etapa a XXI-a, a Ligii Nationale.

Meciul va avea loc in Sala Polivalenta „Danubius” iar accesul in sala se va putea face de la ora 15:30.

Dupa aceasta partida echipa noastra va avea doar o zi la dispozitie urmand ca sambata dimineata sa plece la Craiova acolo unde duminica, 26 martie de la ora 16:00 va disputa meciul cu echipa din Oltenia.

Ambele partide sunt trasmise de Televiziunea Romana”,  se arata intr-un comunicat de presa al clubului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>