Published On: mar, Mar 14th, 2017

Proxenetii din clanul “Bogateanu” au ajuns dupa gratii

La data de 13 martie, in urma activitatilor desfasurate in teren, politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale au depistat patru persoane care erau urmarite in temei legal, deoarece pe numele lor au fost emise mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, dupa cum urmeaza:

* un barbat de 46 de ani, din comuna braileana Chiscani, condamnat de Tribunalul Braila, in ziua de 13.03.2017, la executarea pedepsei de 6 ani si 3 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane;

* un barbat de 39 de ani, din orasul Navodari, judetul Constanta, pe numele caruia aceeasi instanta a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane;

* un brailean de 37 de ani, condamnat la executarea pedepsei de 3 ani inchisoare, pentru savârsirea infractiunii de trafic de persoane;

* un brailean de 39 de ani, fata de care instanta de judecata a emis mandat de executare de 6 ani si 6 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunilor de proxenetism in forma continuata, complicitate la trafic de persoane si spalare de bani.

Toti au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati. De asemenea, politistii au mai depistat un barbat de 38 de ani, din municipiul Braila, condamnat, in aceeasi cauza, la pedeapsa de 4 ani si 2 luni inchisoare, pentru infractiunea de trafic de persoane. In prezent, acesta se afla internat intr-un spital din municipiu, unde politistii il supravegheaza, si urmeaza ca, dupa externare, sa fie pus in aplicare mandatul.    

In fapt, in perioada 2003-2006, cei cinci au constituit un grup infractional care avea ca scop racolarea de tinere, din Braila, si exploatarea lor sexuala pe teritoriul altor state.

Acestia le faceau victimelor diferite promisiuni false si, ulterior, prin exercitarea de acte de violenta, le obligau sa practice prostitutia in tari europene, pentru folosul lor material.

Comentarii

comentariu

About the Author