Published On: vin, Mar 3rd, 2017

Politistii ii invata pe braileni sa nu deschida usa strainilor / Un batran a ramas fara 5.000 de lei dupa ce primit in casa o tanara necunoscuta

Produsele la preturi promotionale ori cadourile din partea unor magazine sau autoritati ii fac pe multi semeni, mai ales din categoria celor in varsta, sa uite de masurile elementare de precautie pe care trebuie sa le ia pentru a-si proteja bunurile si integritatea corporala ori viata.

Cel mai recent exemplu este cel al unui brailean, in varsta de 84 de ani, care, zilele trecute, a sesizat politistii cu privire la faptul ca i-a fost sustrasa suma de 4.850 de lei, dupa ce i-a permis accesul in casa unei tinere necunoscute, care pretindea ca ofera produse de igiena din partea unui hipermarket.

Persoana pagubita le-a relatat politistilor faptul ca, in cursul zilei de 28.02.2017, a primit-o in locuinta sa pe o tanara care i-a prezentat o serie de produse pe care a pretins ca intentioneaza sa i le ofere din partea unui supermarket cunoscut. Fara a banui scopul ascuns al vizitatoarei, batranul a invitat-o pe aceasta in bucatarie, dar a omis sa asigure usa de la intrarea in apartament. Pentru a-si convinge gazda de bunele sale intentii, femeia i-a cerut sa scrie pe o hartie datele personale si produsele pe care ar fi urmat sa le primeasca. Ulterior, motivand faptul ca pensia barbatului depaseste valoarea maxima pana la care pot fi oferite cadourile, tanara si-a strans produsele si a parasit apartamentul. La scurt timp, pagubitul a observat urme de ravasire in dormitor si a constatat lipsa sumei de 4.850 lei, pe care ii tinea in sifonier.

Comentarii

comentariu

About the Author