Published On: lun, Mar 13th, 2017

Politistii au iesit la vanat de soferi / Peste 320 de soferi au fost verificati in weekend

In zilele de vineri si sambata, politistii braileni au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Politistii au verificat 67 de unitati cu profil discoteca si cafe-bar, au legitimat 454 de persoane si au controlat 323 de autovehicule oprite in trafic. De asemenea, au fost constatate 3 infractiuni si 97 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de circa 28.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 71 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 7 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 2 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 6 permise de conducere (1 pentru consum alcool, 2 pentru nerespectarea culorilor semaforului electric), si au retras 3 certificate de inmatriculare (2 pentru lipsa RCA – asigurare obligatorie de raspundere civila).

Comentarii

comentariu

About the Author