Published On: vin, mart. 31st, 2017

Politistii actioneaza zilnic pentru siguranta brailenilor

Politistii braileni au actionat, in cursul zilei de ieri, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de liniste si siguranta publica.

In ziua de 29 martie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, au actionat atât in municipiu, cât si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Politistii au verificat 13 societati comerciale, au legitimat 70 de persoane si  au oprit in trafic 63 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 5 conducatori auto. Totodata, au fost constatate 99 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de aproximativ 32.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 79 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 10 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, iar 6 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii 3 permise de conducere, au retras 3 certificate de inmatriculare si au confiscat produse alimentare si deseuri feroase, in valoare totala de 1.166 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>