Published On: vin, mart. 10th, 2017

Politia Municipiului Braila isi cauta un nou sef / Postul de sef a fost scos la concurs

In aceasta saptamana reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetan(IPJ) Braila au anuntat ca postul de sef al Politiei Municipiului Braila este scos la concurs. Examenul se va desfasura la sediul IPJ Braila, din str. Mihail Sebastian, in data de 11.04.2017, ora urmand a fi stabilita ulterior si comunicata candidatilor in timp util. Persoanele care vor participa la acest concurs vor sustine o proba unica de selectie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Inscrierile se fac in intervalul orar 12:00 – 15:00, al zilelor lucratoare, la Inspectoratul de Politie Judetean Braila –Serviciul Resurse Umane, pe baza de raport depus pana la data de 15.03.2017.

Conditiile care trebuie sa fie indeplinite cumulativ sunt: participantii trebuie sa fie ofiteri de politie, studii universitare de lunga durata cu diploma de licenta sau echivalenta sau studii superioare de licenta, ciclul I de studii universitare (sistem “Bologna”) intr-unul din urmatoarele domenii fundamentale: stiinte ingineresti, stiinte sociale sau stiinte umaniste si arte, cursuri postuniversitare sau de masterat (studii de master) intr-unul din domeniile/specializarile sau conexe acestora: matematica, informatica, stiinte juridice, stiinte sociale si politice, stiinte economice, stiinte umaniste, stiinte ingineresti, stiinte militare, informatii si ordine publica, management sau studii universitare de lunga durata, cu diploma de licenta, absolvite anterior aplicarii celor trei cicluri de tip “Bologna”.

Candidatul trebuia sa fie declarat “apt medical” si “apt” la evaluarea psihologica organizata in acest scop, sa detina gradul profesional de minim inspector principal de politie, sa aiba 3 ani vechime in functii de conducere in unitatile MAI, sa aiba 5 ani vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei, sa nu fie cercetat disciplinar, sa nu se afle sub efectul unei sanctiuni disciplinare sau fata de acesta sa nu fi fost pusa in miscare actiunea penala. Mai mult, daca un candidat nu a obtinut calificativul de putin “Bine” la ultimele doua evaluari anuale de serviciu nu va fi eligibil. Printre alte conditii necesare se numara: sa detina/sa obtina autorizatie de acces la informatii clasificate, nivel “strict secret”, sa aiba o vechime in munca/MAI de 5 ani, sa detina permis de conducere categoria “B”.

Reamintim ca in data de 30 noiembrie 2016, postul a devenit vacand dupa ce cms. sef Costel Arbunea a iesit la pensie. Interimar, in locul acestuia, a fost scms. de politie Marius Budu, seful Politiei Orasenesti Ianca, care a ocupat postul pentru o perioada de 6 luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>