Published On: vin, mart. 24th, 2017

Pericol pe drumurile judetene / Doi barbati s-au urcat la volan, desi nu detineau permis de conducere

Miercuri, 22 martie, politisti din cadrul Serviciului de Ordine Publica l-au oprit in trafic, pe o strada din comuna Marasu, pe un localnic de 45 de ani, in timp ce conducea autoturismul fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Politistii i-au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In aceeasi zi, la ora 14:50, politisti din cadrul Politiei orasului Faurei l-au depistat in trafic pe un barbat de 52 de ani, din localitatea Surdila Gaiseanca, care conducea, pe raza localitatii, un tractor cu o remorca neinmatriculata. Politistii au constatat, in urma verificarilor efectuate, ca soferul nu are permis de conducere. Prin urmare, pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru tractarea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere.     

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>