Published On: vin, mart. 31st, 2017

Marian Dragomir isi doreste ca Braila sa revevina “Orasul cu salcami”

plantat_de_pomi_infobrailaAstazi, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Marian Dragomir i-a invitat pe toti brailenii care vor sa ajute la schimbarea imaginii orasului, la campania de plantat pomi pe Calea Calarasilor. Actiunea va incepe la ora 9:00 si se va desfasura pe Calea Calarasilor, la intersectia cu Aleea Mecanizatorilor in dreptul Perimetrul 2 al Zonei Libere Braila. Totodata, edilul sef a lansat aceasta invitatie si pe contul sau de Facebook. In zona respectiva erau plopi foarte batrani, care urmeaza sa fie inlocuiti cu platani.

“Maine vreau sa invit toti brailenii la ora 9:00 dimineata pe Calea Calarasilor, la intersectia cu Aleea Mecanizatorilor in dreptul Perimetrul 2 al Zonei Libere Braila pentru a participa la o actiune de plantare a unor pomi, in locul plopilor care erau foarte batrani, cred ca unii aveau si peste 60 de ani, lucru care se poate vedea si din putregaiurile pe care le-au prezentat atunci cand au fost taiati. Imi aduc aminte ca in toti anii cand intram in Braila, dinspre Slobozia acolo aveam o mare de puf. Ne-a asumat la un moment dat sa inlocuim plopii cu alte specii de pomi si avand in vedere ca pe Calea Calarasilor sunt plantati pomi din specia Platan, continuam la fel, iar saptamana viitoare vom face o noua invitatie intr-o zona in care vom planta salcami, pentru a merge si pe lucrurile care s-au spus de atatea ori in literatura de specialitate, “Braila – Orasul cu salcami”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>