Published On: mie, Mar 8th, 2017

Marian Dragomir: “Asteptam raspunsul de la Curtea de Conturi pentru a finanta sportul / Sumele alocate sunt aceleasi ca si anul trecut”

Primarul Marian Dragomir a spus la ultima conferinta de presa ca isi doreste sa sprijine financiar si in anul 2017 sportul din minicipiu. Acesta a spus ca bugetul Primariei prevede acest lucru, dar fondurile respective vor fi distribuite dupa ce sunt rezolvate problemele aparute la Curtea de Conturi. Aceste probleme au aparut in 2015 cand Curtea de Conturi a considerat ca finantarea sportului in acel an s-a facut nelegal si s-a impus recuperarea integrala a sumei directionata catre sport. Edilul sef a spus ca nu a primit un raspuns oficial din partea reprezentantilor Curtii de Conturi, desi municipalitatea a depus o contestatie pentru acest raport si de la depunere au trecut peste 30 de zile, iar potrivit legii raspunsul trebuie sa fie dat in maxim 30 de zile. Mentionam ca in anul cu pricina, finantarea sportului a fost facuta si de Consiliul Judetean in acelasi mod, dar aici nu au fost identificate probleme nelegale.

“Asteptam raspunsul de la Curtea de Conturi. Daca cei de la Bucuresti vor permite finantarea, vom avea exact aceeasi formula ca si anul trecut; daca nu, vom face pe o alta formula de finantare. Cert este ca in proiectul de buget al municipiului Braila pentru anul 2017 exista bani pentru sport. Asteptam sa vedem doar care va fi forma de finantare. Sumele alocate sunt la acelasi nivel ca si anul trecut. In buget sunt prevezuti bani inclusiv pentru echipa de fotbal” , a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author