Published On: vin, mart. 31st, 2017

In aproximativ o luna se va construi sensul giratoriu de la Trei Movile

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, Ion Rotaru, presedintele PSD Braila, a spus ca pana la incepe verii se va construi sensul giratoriu de la intersectia Trei Movile. Acesta a avut o intalnire cu directorul regional al Companiei Nationale de  Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) si a pus la punct ultimele detalii, iar saptamana viitoare se va emite autorizatia de constructie, pentru ca toate documentele au fost finalziate. Din pacate, pana la construirea celuilalt sens giratoriu, de la intrarea in Statiunea Lacu Sarat, mai trebuie asteptat, deoarece mai trebuie lamurite detalii referitoare la terenul privat care exista in zona respectiva.

“Am avut ieri(n.r. joi) o discutie directorul regional al CNAIR-ului. Din discutiile purtate impreuna cu primarul de la Chiscani a rezultat faptul ca saptamana viitoare, cel tarziu, se va emite autorizatia de constructie, pentru ca tote documentele sunt finalizate. Imediat ce se emite autorizatia de constructie, asa cum a fost facuta discutia la Minister, va exista imediat un ordin de incepere a lucrarilor. In plus directorul s-a angajat ca va respecta acel termen de 30-40 de zile maxim pentru a se realiza sensul giratoriu de la Trei Movile, urmad ca cu cel de la intrarea in Statiunea Lacu Sarat se se mai lamureasca un aspect care tine de spatiul vis-a-vis de statia peco, pentru ca acolo sunt niste proprietati private si se mai face o analiza daca nu e nevoie cumva sa se deplaseze un pic spre statiune amplasamentul respectiv pentru a nu intra cumva in zona respectiva, pentru ca exista si o zona de protectie pe marginea drumului european. Primaul cu directorul au discutat si vor face o noua propunere daca este cazul, dar se actioneaza pentru a se rezolva si aceasta problema cu tot circuitul de documente”,  a declarat Ion Rotaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>