Published On: lun, mart. 27th, 2017

Himera “Podul peste Dunare” loveste din nou / Liviu Dragnea: “Avem banii necesari pentru aceasta investitie”

Saptamana trecuta, la sediul PSD Tulcea, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu si presedintele PSD Liviu Dragnea s-au intalnit cu reprezentanti ai presei pentru a discuta despre principalele directii de actiune in ceea ce priveste investitiile viitoare. Dupa discutiile purtate cu primarii din judet, presedintele Dragnea a tras principalele concluzii: multe dintre autoritatile centrale nu inteleg faptul ca judetul Tulcea prezinta o anumita particularitate, iar regulile general valabile nu pot fi aplicate aici.

Dragnea a facut o scurta trecere in revista a celor mai importante investitii ce urmeaza sa fie realizate prin Programul de Infrastructura Mare: drumul dintre Braila si Constanta, podul peste Dunare, modernizarea, dosarea, extinderea Spitalului Judetean, porturile tulcene.

“Noul Guvern va trebui sa finalizeze procedura de transfer a infrastructurii portuare de la APDM la Tulcea. Faleza Tulcea s-ar putea transforma intr-un punct de atractie turistica daca ar beneficia de investitii de modernizare“, a declarat Liviu Dragnea.

In ceea ce priveste situatia podului peste Dunare, despre care se discuta de peste 20 de ani, presedintele Liviu Dragnea spune ca in cateva saptamani intra in linie dreapta, intrucat la momentul de fata ajung la Comisia Tehnica pentru avize.

“Stiu ca se discuta de mult timp de aceasta investitie, diferenta este ca acum avem si banii necesari (n.r. aproximativ 200 de milioane de euro). Asadar, sper din tot sufletul ca in curand sa inceapa proceurile de licitatie“, a adaugat Dragnea.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>