Published On: mar, mart. 28th, 2017

HC Dunarea Braila vrea revansa in fata Universitatii Cluj, dupa infrangerea usturatoare din meciul tur

Dupa infrangerea suferita de HC Dunarea Braila in deplasarea de la Craiova, brailencele vor juca in fata proprilor suporteri in compania Universitatii Cluj. In meciul tur, Braila a suferit prima infrangere a sezonului impotriva clujencelor. Elevele lui Buceschi isi doresc cu ardoare revansa dupa ce in meciul tur au pierdut cu un neverosimil 28-17. Mai mult, in acest sezon Braila lupta pentru cea mai mare performanta din istoria clubului, castigarea titlului de vicecampioana. Chiar daca brailencele au pierdut in ultima etapa in compania Craiovei, formatia braileana este in grafic pentru optinerea locului 2 in campionat. Dunarea Braila mai are nevoie de doua victorii in ultimele trei partide pentru a-si asigura matematic titlul de vicecampioana, fara sa depinda de rezultatele contracandidatelor.

“Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal si cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila organizeaza DUMINICA, 02 APRILIE cu incepere de la ora 16:00 partida dintre HC Dunarea Braila si “U” Cluj, din etapa a XXIII-a, a Ligii Nationale.

Meciul va avea loc in Sala Polivalenta „Danubius” iar accesul in sala se va putea face de la ora 14:30. Bigrada de arbitrii delegata pentru aceasta partida este din Bucuresti, Ionut Barbu si Adrian Manafu.

Dupa aceasta partida echipa noastra va sta in urmatoarea etapa iar in 23 aprilie va disputa ultimul meci de pe teren propriu, din acest sezon competitonal, in compania celor de la HCM Rm. Valcea.”, se arata intr-un comunicat al echipei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>