Published On: mar, Mar 7th, 2017

HC Dunarea Braila are sapte jucatoare convocate la loturile nationale

Liga Nationala de handbal feminin a intrat intr-o pauza competitionala. Dunarea Braila are 7 jucatoare la loturile nationale.

In aceasta pauza, loturile nationale de handbal feminin disputa mai multe meciuri de pregatire. La nationala de senioare au fost convocate de la echipa noastra 5 jucatoare, Bianca Tiron, Elena Voicu, Madalina Zamfirescu, Gabriela Perianu si Aneta Udristoiu. Nationala de senioare va disputa doua meciuri de pregatire in compania Spaniei. De asemenea, Natasha Antikj a fost convocata la lotul de senioare al Macedoniei iar portarita Ana Maria Micu va participa cu nationala de junioare la Trofeul Carpati.

Antrenorul secund Cristian Preda va participa alaturi nationala de tineret a Romaniei la turneul de calificare la Campionatul European, competitie care va avea loc in Spania. Cristi Preda este de asemenea secund la lotul de tineret.

Echipa Dunarea Braila are vacanta pana pe 9 martie, jucatoarele antrenate de Costica Buceschi urmand sa inceapa joi seara pregatirea pentru urmatorul meci.

Comentarii

comentariu

About the Author