Published On: Dum, mart. 5th, 2017

GALERIE FOTO: Moarte tragica pentru un brailean / Acesta a fost lovit de tren langa Drumul Hotilor

Share This
Tags

Astazi, in jurul orei 13:00 un barbat de aproximativ 60 de ani si-a gasit sfarsitul in mod tragic, dupa ce a fost lovit de tren, langa soseua cunoscuta brailenilor ca Drumul Hotilor, la intersectia strazii Milcov cu Randunicii. Potrivit primelor informatii, barbatul discuta cu o alta persoana, deplasandu-se prea aproape de calea ferata. La un moment dat, a trecut trenul Intergergio – Braila – Bucuresti in viteza, iar suflul l-a aruncat pe barbat, care in cazatura s-a lovit la cap si a murit.

Se pare ca braileanul avea probleme cu auzul si nu a auzit avertismentele celeilalte persoane. Oamenii legii deplasati la fata locului, dupa ce au discutat cu martorii, au stabilit ca barbatul nu a pastrat distanta fata de linia de tren. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei. Ancheta este in curs de desfasurare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>