Published On: lun, Mar 13th, 2017

FOTO: Poza zilei in Braila / Coada la Firecons pentru reincarcarea extintoarelor

coada_extintoare_infobrailaSaptamana trecuta a fost demarata o actiune la nivelul intregii tari de catre Politia Rutiera cu privire la consumul de alcool, purtarea centurii de siguranta, utilizarea telefonului mobil in timpul condusului si detinerea trusei medicale, a extinctorului si respectiv a triunghiurilor reflectorizante. S-a constatat ca cei mai multi dintre conducatorii auto nu respecta aceste norme sau autovehiculul nu este echipat cu o trusa medicala sau extinctor, sau acestea aveau termenul de valabilitate expirat.

Pe seama acestor sanctiuni, respectiv 5 puncte de penalizare, tot mai multi conducatori auto au luat cu asalt magazinele de profil pentru achizitionarea articolelor obligatorii. Aceasta cerere mare a dus la epuizarea stocurilor din magazinele de piese auto intr-un timp record, in multe magazine s-au creat cozi interminabile, acestea fiind puse in situatia de a se reaproviziona in regim de urgenta astfel incat sa acopere aceasta cerere numeroasa.

O astfel de intamplare a avut loc si in Braila. Totusi, din considerente financiare brailenii nu s-au inghesuit sa-si cumpere extinctoare noi, ci pentru a si le reincarca pe cele vechi. Pentru o reincarcare a unui extintor vechi, brailenii trebuie sa scoata din buzunar 15 lei, comparativ pentru unul nou brailenii sunt nevoiti sa plateasca in jur de 50 de lei.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author