Published On: lun, mart. 6th, 2017

Dupa ce a “tocat” banii publici pentru aproximativ trei ani fara nicio realizare, Rocreativ a fost desfiintata

SC Roreativ Trade SRL, firma a carei principal obiectiv a fost promovarea turismului brailean a fost desfiintata. Dupa aproximativ trei ani in care a “tocat” banii publici fara vreun efect, consilierii judeteni au votat in aceasta dimineata desfiintarea societatii. In perioada in care a functionat aceasta societate a inregistrat pierderi de peste 120.000 de lei, iar printre cele mai sonore realizari se numara un interviu oferit de administratorul firmei, Reliana Bogdan, pentru TVR 2.

Consilierii judeteni au decis in aceasta dimineata sa desfiinteze firma de turism a judetului, SC Rocreativ Trade SRL, fiind nemultumiti de activitatea desfasurata pana in prezent. Hotararea a fost votata in cadrul unei sedinte a Adunarii Generale a societatii, imediat dupa ce sefa Rocreativ, Reliana Bogdan, si-a prezentat raportul de activitate pe anul trecut. Desfiintarea firmei s-a aprobat cu 22 voturi ”pentru” si o abtinere din partea consilierului judetean PNL Vasile Varga.

“Parerea mea personala este ca s-a plecat din start prost. Am inceput cu promovarea turistica, dar trebuia sa incepem cu comertul. Trebuia sa aducem bani, dupa care sa facem promovare. Noi am inceput invers, am cheltuit bani, dar comertul era 0. (…) Ati crescut vanzarile semnificativ fata de luna mai 2016, dar, daca facem un raport venituri-cheltuieli, inca sunt foarte mici. Nu putem sa mergem in acest stadiu, caci, dupa o analiza concreta contabila, s-ar putea ca aceasta sa fie profitabila dupa 10 ani. Adica sa mai cheltuim niste bani ca sa ajungem cu societatea pe 0. Nu putem tine un SRL doar pentru promovare turistica”, a spus Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>