Published On: lun, mart. 27th, 2017

Cu portarul in zi de gratie, SCM Craiova a facut instructie cu Dunarea Braila si reaprinde lupta pentru locul 2

HC Dunarea Braila a suferit o noua infrangere usturatoare in deplasare. Braila a fost invinsa la 11 goluri de SCM Craiova, scor 28-17. Cu portarita Dumanska in zi de gratie, Braila nu a avut nicio sansa de victorie. In ciuda acestei infrangeri greu de digerat, Dunarea Braila ramane pe pozitia secunda, cu 40 de puncte, avand un avans de 5 puncte fata de principalele urmaritoare, SCM Craioca si HC Zalau.

SCM Craiova a inceput in forta meciul si a marcat rapid de trei ori. De cealalta parte, primul gol marcat de oaspete a fost marcat de Aneta Udristioiu, in minutul cinci. Braila a reusit sa echilibreze jocul, iar in minutul 14 s-a apropriat la un gol, scor 5-4. Din pacate elevele lui Buceschi nu au putut mentine acest ritm si le-au permis oltencelor sa refaca diferenta de trei goluri, in minutul 18 Babeanu marcand pentru 7-4. Braila a dat semne ca poate intoarce soarta acestei partide in minutul 26 cand s-a apropiat din nou la un singur gol. Din pacate finalul primei parti le-a apartinut in totalitate gazdelor, care au reusit sa marcheze de trei ori, fara sa primeasca vreun gol.

Chiar daca in repriza a doua prima echipa care a marcat a fost Dunarea Braila, tot gazdele au dictat ritmul jocului. Dupa golul rapid reusit de Gabi Perianu, au urmat trei goluri consecutive ale oltencelor care s-au distantat la 14-8. Mai mult, ecartul dintre cele doua formatii a continuat sa creasca, iar in minutul 41 Cristina Zamfir si-a dus echipa la 8 goluri avans pentru prima data. Greselile in lant ale formatiei de la malul Dunarii au continuat, iar minutul 54 diferenta a fost de 12 goluri, 26-14, cea mai mare inregistrata in acest meci. Orsivschi si Zamfirescu au redus handicapul la 10 goluri, in minutul 55, dar cea care avea sa stabileasca rezultatul final a fost Trifunovic in minutul 59, chiar daca in ultimele secunde Elisei a avut o aruncare de la 7 metri, dar a aruncat in bara din stanga portii aparate de Micu.

HC Dunarea Braila: Madalina Zamfirescu – 3 goluri ( 3 de la 7 m), Eliza Buceschi -3, Gabriela Perianu -2, Alina Czeczi -2, Bianca Tiron -2, Gabriella Szucs -2, Timea Tatar -1, Aneta Udristioiu -1, Alexandra Orsivschi -1.

CSM Craiova: Cristina Zamfir – 8 goluri (1 de la 7 m), Carmen Selaru -Ilie – 5, Babeanu -5, Trifunovic -2, Landre -1, Nikolic -3, Apipie -2, Zaremba -1, Ardean Elisei -1.

Dupa aceasta victorie Craiova a revenit pe podium, la 5 cinci puncte in spatele Brailei, care se afla pe pozitia secunda. In etapa urmatoare HC Dunarea Braila va juca duminica, 2 aprilie, de la ora 16.00, pe teren propriu, cu U Cluj.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>