Published On: vin, mart. 24th, 2017

Catalin Boboc nu va mai candida pentru functia de presedinte PNL Braila, ci il va sustine pe Danaila

Fostul senator Catalin Boboc s-a razgandit din nou in legatura cu candidatura pentru functia de presedinte al PNL Braila. In urma cu aproximativ doua saptamani, Boboc anunta ca nu candida pentru functia de presedinte al liberalilor braileni si ca va face echipa cu Alexandru Danaila, care va candida pentru functia respectiva. Dupa mai putin de o saptamana de la acest anunt,  Boboc a precizat ca s-a razgandit si isi va depune candidatura pentru sefia PNL Braila. Ieri, la un post de televiziune, Boboc a anuntat ca iar s-a razgandit. Nu-si va mai depune candidatura si il va sprijini pe Danaila.

“Eu nu am neaparat un obiectiv personal, am un obiectiv legat de acest partid in care eu cred si in care am stat atatia ani. Da, am spus colegilor mei, saptamana trecuta, ca as vrea sa candidez, ca intentionez sa candidez, pentru ca am cateva proiecte in care eu cred. (…) Sunt ultimul om care as putea sa intretin sau sa dau nastere la conflicte in organizatie. Acum, partidul are nevoie sa se adune. Nu doresc sa il adun eu, motiv pentru care il sustin pe Alexandru Danaila in campania interna. Am sa fac echipa cu Alexandru si am sa pun umarul la proiectul asta, impreuna cu toti colegii care inteleg ca fara unitate, rigoare si disciplina nu se poate. Nu am o miza personala”, a spus Boboc.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>