Published On: mie, mart. 29th, 2017

Braila Mall sarbatoreste primavara si colectiile noi printr-o campanie cu premii speciale

Campanie_Primavara_Braila_Mall_infobrailaPrimavara aceasta, cumparaturile facute in magazinele din Braila Mall se transforma in premii. Astfel, in perioada 24 martie – 13 aprilie 2017, Braila Mall desfasoara campania „Prinde premiile primaverii”, prin care se sarbatoresc cele mai noi colectii din acest sezon si vizitatorii sunt rasplatiti pentru cumparaturile facute in centrul comercial.

Pe parcursul campaniei, vizitatorii pot deveni norocosii posesori ai premiilor speciale puse in joc de Braila Mall. Pentru a putea intra in cursa, clientii centrului comercial trebuie sa cumpere de mininum 200 de lei, din oricare dintre magazinele prezente in galerie, inclusiv in hipermarketul Carrefour, si sa se prezinte cu bonul fiscal la biroul de informatii, unde vor primi un talon razuibil in schimbul acestuia.

Vizitatorii pot castiga un premiu pe loc, daca talonul este castigator, sau il pot inscrie in tombola pentru inca o sansa la unul dintre marile premii: cafetiere Bosch Tassimo, boxe portabile Phillips, tablete Samsung sau vouchere de cumparaturi la brandul de incaltaminte Benvenuti. Tragerile la sorti vor avea loc saptamanal, pe 31 martie, 7 aprilie si 14 aprilie.

Pasionatii de shopping pot gasi in cadrul centrului comercial un mix complet de magazine pentru toate varstele si preferintele, de la branduri de moda, beauty, sport, home&deco, produse si jucarii pentru copii si pana la cele mai noi si inovatoare produse de tehnologie.

Mai multe detalii despre Campania „Prinde premiile primaverii” pe pagina de Facebook a centrului comercial si pe www.braila-mall.ro/evenimente/tombola-prinde-premiile-primaverii/.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>