Published On: joi, mart. 23rd, 2017

ANAF implementeaza un sistem unitar de comunicare in relatia cu contribuabilii

In vederea imbunatatirii relatiei dintre contribuabil si ANAF, Agentia Nationala de Administrare Fiscala  implementeaza un nou sistem intern de comunicare, pentru facilitarea accesului la informatiile de interes public, in timp real.

Directiile Generale Regionale ale Finantelor Publice si structura centrala a ANAF vor comunica in cadrul unui mecanism unitar, armonizand publicarea documentarilor si a comunicarilor adresate publicului, atat de structurile teritoriale cat si de structura centrala, pentru a raspunde nevoii contribuabililor de a fi informati cu promptitudine.

Pana la data de 15 aprilie, conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala s-a angajat fata de Seful Guvernului, domnul Sorin Grindeanu, sa implementeze 14 masuri pentru cresterea nivelului de colectare si conformare voluntara, printre acestea numarandu-se si imbunatirea relatiei Fisc – contribuabil, ceea ce inseamna implicit imbunatatirea comunicarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>