Published On: vin, mart. 24th, 2017

Adio plopilor cu puf, bun venit trandafirilor / Primarul Dragomir: “Invit brailenii, vineri la ora 14:30, in parcul de la Caporalul Musat, pentru a planta trandafiri

trandafiri_infobrailaPrimarul Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care ii invita pe brailenii care au timp si liber si doresc sa ajute la infrumusetarea orasului la actiunea de plantat trandafiri si pomi in parcul de la Caporalul Musat. Totodata, edilul sef a precizat ca saptamana viitoare se va desfasura o activitatea asemanatoare, dar de aceasta data doar cu pomi la intrarea in Braila, pe Seseaua Viziru. Dragomir isi doreste sa scape de plopii batrani care produc foarte mult puf in perioada calda, dar acest lucru nu e suficient pentru ca acesti copaci, dupa taiere, trebuie inlocuiti.

“Invit brailenii care au timp liber si disponibilitate vineri la ora 14:30, in parcul de la Caporalul Musat, pentru a planta trandafiri cu port inalt si pentru a planta cativa pomi in acea zona.

Urmeaza ca saptamana viitoare, in weekend, sa invitam din nou brailenii la o activitate de plantare a pomilor la intrarea in Braila pe Soseaua Viziru.

In zona respectiva exista un numar mare de plopi care fac puf. Au o varsta destul de mare si ne vom desparti de ei in perioada urmatoare. Nu trebuie doar sa taiem plopii, ci sa ii inlocuim cu alte specii. Vom planta platani.

Cel mai important lucru este ca in aceasta perioada, peste tot in municipiul Braila, se planteaza pomi. Seroplant a achizitionat un utilaj prin care pot face gropile automat, lucru care va conduce in final la o eficienta mai mare a plantarilor de pomi” , a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>