Published On: joi, feb. 9th, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Marian Dragomir: “Am scos “la negru” strazile principale si cele pe care circula mijloace de transport”

In aceasta saptamana municipiul Braila a fost acoperit de un strat gros de gheata. Situatia cea mai delicata s-a inregistrat miecuri, cand in Braila a plouat cu gheata. Edilul sef a scris pe contul sau de Facebook ca in ciuda stratului gros de gheata, arterele principale si cele pe care circula mijloace de transport au fost curatate.

Mai mult, primarul a adaugat ca s-a intrat cu sararitele si in zonele aglomerate dintre blocuri si ca materialul antiderapant folosit este sarea.

“08.02.2017 – ora 20.50

Am scos "la negru" strazile principale si cele pe care circula mijloace de transport.

Experimental am intrat intre blocuri, in zone aglomerate, cu sararitele. Folosim doar sare si poleiul incepe sa dispara”, a scris Marian Dragomir.

Chiar daca majoritatea brailenilor care ii urmaresc activitatea online a primarului, au fost si nemultumiti. Un brailean i-a spus edilului sef ca exagereaza cand spune ca strazile au fost scoase “la negru”.

“Sa dispara de unde? o fortati domnu’ primar. Nu va mai laudati atata, parca cine stie ce ati facut. Ati fost in obor, sa vedeti patinoarul? nu cred. Trotuarele sunt multimea vida, mergem pe strada, ce problema e asta, pe langa masini”, a spus braileanul.

Raspunsul primarului nu s-a asteptat mult timp si a spus ca nu se lauda cu ceea ce face, ci pur si simplu le prezinta cetatenilor pe ce sunt cheltuiti banii lor: “1. Nu ne laudam ca nu asta intereseaza. 2. Va informam ca sa stiti pe ce cheltuim banii primariei. 3. Daca nu interveneam iar scriati de patinoar. 4. Daca va plictisiti, schimbati "postul". Aveti atat de multe oportunitati pe facebook”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>