Published On: mie, Feb 22nd, 2017

Un sofer a fost prins in timp ce-si facea de cap pe Calea Calarasilor cu un autoturism radiat in Bulgaria

In ziua de 20 februarie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 56 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 16.400 de lei, si au ridicat in vederea suspendarii 4 permise de conducere.

In timpul acestei actiuni, ora 23:10, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un brailean, in varsta de 46 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe Calea Calarasilor, fara a avea documentele vehiculului asupra sa.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca autoturismul in cauza figureaza ca fiind radiat din circulatie in Bulgaria, de la data de 04.05.2016. Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulatie in România.

Comentarii

comentariu

About the Author