Published On: mar, feb. 21st, 2017

Un brailean catre Marian Dragomir: “Prefer primul oras fara caini, primul oras cu preturi mici la apa, gunoi si apa pluviala, primul oras fara gropi , primul oras unde circula toate tramvaiele!”

In municipiul Braila a fost demarat un proiect amplu pentru urmatorii doi ani, care vizeaza inlocuirea iluminatului stradal clasic, cu unul ecologic, pe LED-uri. Primarul Marian Dragomir s-a aratat incantat de acest proiect, in cea mai recenta conferinta de presa, spunand ca noul iluminat stradal va fi un castig pentru oras. Foarte multi braileni au tinut sa-l felicite pe primar pentru acest proiect si l-au incurajat sa continue treaba buna pe care o face. Totusi au existat si cetateni nemultumiti care au dorit sa traga un semnal de alarma, spunand ca in Braila sunt multe alte probleme care trebuie rezolvate inaintea unui astfel de proiect.

Vezi si: Marian Dragomir: “Cred ca vom fi primul oras din Romania care va avea iluminat ecologic, pe LED-uri”

Acestia sustin ca ar trebuie rezolvate in primul rand problemele cu gropile si cainii maidanezi. Un brailean a spus dezamagit ca in cartierul Lacu Dulce nu s-a schimbat nimic de 40 de ani, iar un altul sustine ca ar trebui adunati cainii fara stapan, intrucat se incalzeste si iti e frica sa iesi cu copiii la plimbare in parc, pentru ca maidanezii sunt foarte agresivi.

Printre mesajele acestora pentru edilul sef se numara: “Domn’ primar s-a gandit la problema cu gropile, voi nu vedeti? Ilumineaza mai bine strazile ca sa vedeti gropile noaptea, sa le puteti ocoli”, “Multumim domnule primar, ca in cartierul Lacu Dulce putem merge tot cu cizme de cauciuc ca nu s-a schimbat nimic de 40 de ani, acum puneti iluminat ecologic pentru a ne plimba cu barca,Venetia scrie pe noi”, “Ca sa fie ecologic, cand vor fi adunati caini comunitari? Se incalzeste si iesim cu copiii mici pe strada sau prin parcuri si sunt destui caini agresivi!”, “Ar fi bine sa fim si primul oras cu toate strazile asfaltate,sa ne fie drag sa iesim din curte,nu ?.Ca altfel ne luam cizmele de cauciuc si iesim sa vedem iluminatul cu leduri.”, “Prefer primul oras fara caini, primul oras cu preturi mici la apa, gunoi si apa pluviala, primul oras fara gropi , primul oras unde circula toate tramvaiele! Asta cu ledurile este o noua sifonare de fonduri!”, “In Lacu Dulce suntem mai rau ca in era promitiva ne trebuie leduri, sa schimbe tevile de apa potabila ca sunt vechi de peste 70 ani ce treaba are primarul cu cartierul nimanui crede ca sunt numai rromi acolo dar sunt si oameni civilizati care vor conditiii, dar lasa de dorit gandirea dumnealui…”, etc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>