Published On: mie, Feb 15th, 2017

Un brailean a plecat cu masina la plimbare, desi avea permisul suspendat

In ziua de 13 februarie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 76 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 22.600 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 3 permise de conducere si au retras 4 certificate de inmatriculare. Politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, impreuna cu cei din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si Biroului Rutier, au actionat, pe raza municipiului, pe linia respectarii prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Cu aceasta ocazie au fost verificate 14 societati, legitimate 114 persoane si controlate 78 de vehicule, fiind testati 48 de conducatori auto.  De asemenea, politistii au constatat 35 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 7.395 de lei, pentru nerespectarea prevederilor R.A.O.U.G. 195/2002  privind circulatia pe drumurile publice, si au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere. 

Tot ieri, in jurul orei 19:00, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic pe un barbat, in varsta de 40 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe Soseaua Baldovinesti, avand dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Rutiere in vederea continuarii cercetarilor, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author