Published On: joi, Feb 2nd, 2017

Transportatorii de paine in atentia politistilor / Oamenii legii au confiscate peste 100 de franzele

La data de 31 ianuarie, ora 09:00, politisti din cadrul Serviciului de Ordine Publica, pe timpul desfasurarii unei actiuni preventive, l-au depistat, pe DJ 202H, in satul Ibrianu, comuna Gradistea, pe un barbat de 42 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul apartinand unei societati comerciale. Politistii au stabilit ca acesta transporta produse de panificatie, iar pentru 65 bucati de franzela alba nu detinea documentele prevazute de lege.

De asemenea, in aceeasi zi, la ora 09:30, politistii au depistat, tot in satul Ibrianu, un alt conducator auto, de 34 de ani, din municipiu, in timp ce transporta 80 bucati de franzela alba fara a avea documente legale.

Prin urmare, cei doi au fost sanctionati contraventional, cu cate 500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar cele 145 bucati de paine le-au fost ridicate in vederea confiscarii. Pe timpul actiunii, politistii au mai aplicat 2 sanctiuni la regimul rutier, in valoare totala de 1.000 de lei, si au testat cu aparatul etilotest 10 soferi, nefiind constatate abateri.

Comentarii

comentariu

About the Author