Published On: joi, Feb 9th, 2017

Tragedie pe strada Independentei / Un barbat s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu concubina

Un barbat in varsta de 57 de ani, care locuia pe strada Independentei, alaturi de concubina sa, a ales sa-si incheie socotelile cu viata. Braileanul s-a spanzurat in curtea casei, in care locuia cu concubina.Trupul neinsufletit al barbatului a fost descoperit de femeie, care a sunat la numarul de urgenta 112.

Potrivit politistilor, inainte sa-si puna capat zilelor barbatul si-a incendiat masina proprietate personala si a avut o cearta mai aprinsa cu femeia, agresand-o. Femeia fiind la capatul puterilor si-a luat cei doi copii si a plecat, fara sa se uite in urma. Ulterior, cand a revenit acasa, femeia a avut un soc, descoperind trupul neinsufletit al barbatului. Politistii au efectuat cercetarea la fata locului, insa nu au descoperit nimic suspect, trupul neinsufletit fiind transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei.

Vecinii sustin ca barbatul era un iubitor al alcoolului. Acesta avea doi copii, de 5 si 14 ani, cu femeia care traia, iar dintr-o casatorie anterioara mai avea doi copii, majori amandoi. 

Comentarii

comentariu

About the Author