Published On: mar, feb. 21st, 2017

Simona Draghincescu vrea parculete pentru caini in Gradina Mare si Parcul Monument

In acest inceput de saptamana, Stoica Cristian Popa, un brailean de succes, s-a plans in mediul online de mizeria din oras. Acesta a scris pe contul sau de Facebook ca atat in Gradina Mare, cat si in Parcul Monument trebuie sa faci slalom printre fecalele cainilor. Dupa aceasta postare, fostul consilier municipal, actualmente consilier judetean PND, Simona Draghincescu a scris pe un site de socializare ca primul pas pentru a rezolva aceasta probleme este strangerea maidanezilor, ceea ce ii va face mai atenti pe stapanii de patrupete. Totodata aceasta vine si cu o propunere pentru edilul sef, si anume contruirea de parculete numai pentru caini in Gradina Mare si Parcul Monument.

“De unde stim care sunt fecalele cainilor fara stapan si care sunt cele ale celor cu stapan? Sunt absolut convinsa ca in momentul in care nu vor mai fi caini pe strazi si stapanii cainilor de apartament vor avea cu totul alta atitudine si abia atunci Politia Locala va putea sa-i sanctioneze pecuniar pe acestia dar pana atunci … orice atitudine vor avea pot pierde in instanta. Sunt astfel de amenajari in multe orase din Romania, unde sa se adune brailenii proprietari de caini de apartament impreuna cu prietenii lor necuvantatori, sa socializeze. Parculetele sa fie folosite exclusiv de catre acestia. Este o investitie care nu necesita cine stie ce sume dar extrem de folositoare si cu siguranta va fi apreciata de proprietarii cainilor de apartament si nu numai de acestia. Este loc suficient si pentru acestia in cele doua locatii. In aceste conditii, cu astfel de zone amenajate pentru cainii cu stapan in cele doua parcuri, proprietarii de caini vor putea fi sanctionati contraventional in parcul Monument si Gradina Publica daca vor fi gasiti de Politia Locala lasadu-si patrupedele sa-si faca nevoile in alta parte din cele doua parcuri si nu vor aduna fecalele acestora asa cum se procedeaza in alte tari care nu au caini comunitari pe strazi. Ar fi un inceput!”, a scris Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>