Published On: mar, feb. 28th, 2017

Simona Draghincescu: “PND nu va fuziona niciodata cu PNL!”

Mult trambitata fuziune dintre PNL si PND, pe care liberalii si-o doresc ca aerul nu va avea loc, potrivit consilierului judetean Simona Draghimcescu – presedintele PND Braila. Desele incercari ale liberalilor braileni de a o pune pe Draghincescu in situatii conflictuale, din dorinta de a convinge conducerea PNL sa o excluda imediat dupa fuziune, au continuat si astazi, la sedinta CJ Braila. Fara nici o legatura cu discutiile pe marginea proiectelor inscrise pe ordinea de zi, penelistul Ovidiu Nechita, goarna de serviciu a unui grup din PNL, a atacat-o cu un limbaj suburban pe Draghincescu spunand ca in fosta legislatura, cand sefa PND era in CLM, s-a ocupat sa "caute fecale prin Primarie". In fata unei astfel de interventii a unui liberal de seama, Simona Draghincescu i-a recomandat "Vezi-ti de treaba, mai baiatule!" Deranjat probabil ca i s-a adresat cu un apelativ masculin, Nechita, excitat de fostul viceprimar Alexandru Danaila, a continuat de-a lungul sedintei sa improaste cu vorbe de duh liberale si sa o contrazica la fiecare cuvant pe Simona Draghincescu, pana cand aceasta l-a pus la punct spunandu-i: "Consilierul de la PNL Nechita este  foarte interesat de  ce s-a intamplat la Consiliul Local. Nu stiu despre ce vorbeste, dar eu, la Consiliul Local am fost interesata foarte mult de activitatea colegului sau Alexandru Danaila, fost viceprimar PNL al municipiului. Daca aceea a fost activitatea colegului, de aia m-am ocupat”.

In fapt, atacurile ascund nu numai un comportament marlanesc, dar si intentia clara a PNL de a-i transmite Simonei Draghincescu ca nu va avea o viata usoara, in eventualitatea fuziunii dintre PNL si PND. De asemenea, este evident ca liberalii fac circ pe toate canalele si in incercarea de a se pozitiona favorabil fata de potentialii viitori sefi ai filialei. Dupa cum probabil stiti, presedintele interimar al PNL Braila, Marian Petrache a renuntat la sefia filialei, in conditiile in care a fost acuzat de DNA de trafic de influenta si luare de mita.

Locul ramas astfel liber este disputat, spun sursele noastre de Alexandru Danaila, Florin Carligea, dar si de Vasile Varga si Catalin Boboc. Mai mult ca sigur, Varga doreste interimatul filialei pentru a-i asigura o candidatura usoara "copilului de suflet" Alexandru Danaila. Cum fuziunea cu PND ar putea incurca toate itele afacerii liberale, toti doresc ca Simona Draghincescu sa nu mai reprezinte nimic, a se citi un pericol, in momentul producerii acesteia.

De altfel, sefa PND le-a transmis clar ca "PND nu va fuziona niciodata cu PNL", afirmatie sustinuta nu numai de faptul ca a fost tarata in justitie ani de zile si s-a dovedit a fi nevinovata, dar si de rezultatele din ce in ce mai proaste ale filialei brailene a PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>