Published On: lun, feb. 6th, 2017

Salvare spectaculoasa pe Dunare / Un capitan ucrainean a fost salvat de pompierii braileni

Capitanul unui vas ucrainean, blocat pe apele Dunarii de trei saptamani, in dreptul localitatii Chiscani, din cauza sloiurilor de gheata, a avut nevoie de ajutor medical dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut de pe punte. Barbatul s-a lovit puternic la cap, motiv pentru care s-a cerut interventia unui echipaj medical la numarul de urgent 112. Desi initial pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila au incercat sa ajunga cu o barca la vas, sloiurile le-au facut imposibila inaintarea, asa ca s-a solicitat interventia unui elicopter de la Tulcea al Ministerului Administratiei si Internelor. Din elicopterul echipat cu troliu, un salvator a coborat la bordul navei, l-a asigurat pe capitan, l-a ridicat apoi la bordul elicopterului si l-a transportat la mal, unde asteptau mai multe echipe de interventie.

Barbatul, in varsta de 56 de ani, a primit ingrijiri medicale la fata locului, dupa care a fost transportat la spital pentru mai multe investigatii. Potrivit informatiilor din partea reprezentantilor spitalului, barbatul se afla in afara oricarui pericol.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>