Published On: joi, Feb 23rd, 2017

Politistii braileni incearca sa pastreze un climat de siguranta pentru cetateni

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Politiei Municipiului, Politiei Orasului Insuratei si Postul de Politie Comunal Galbenu, au actionat, in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea faptelor antisociale, precum si combaterea incalcarii regulilor de circulatie.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate 7 societati comerciale, legitimate 117 persoane, dintre care 25 au fost controlate corporal sumar, oprite 84 de vehicule, fiind testati 20 conducatori auto, a fost ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si constatate in flagrant 2 infractiuni.

De asemenea, politistii au constatat 41 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 13.000 de lei, dintre care 34 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 7 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author