Published On: vin, Feb 24th, 2017

Politistii braileni au depistat o femeie din Mexic care statea ilegal in municipiu

Politistii de imigrari au depistat o femeie din Mexic, de 44 de ani, care nu a parasit teritoriul Romaniei la expirarea perioadei de sedere stabilite prin viza. Pe numele acesteia politistii au emis o decizie de returnare si au procedat la sanctionarea contraventionala cu amenda in valoare de 400 de lei.

La data de 23 februarie, politistii Inspectoratului General pentru Imigrari –Biroul pentru Imigrari al judetului Braila, impreuna cu politisti din cadrul I.P.J. Braila, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta. In urma activitatilor intreprinse, politistii de Imigrari au depistat, cu sedere ilegala, o femeie de 44 de ani, din Mexic.

Politistii de Imigrari au emis pe numele acesteia o decizie de returnare prin care este obligata sa paraseasca teritoriul Romaniei, in termen de 15 zile. Totodata, s-a procedat la sanctionarea contraventionala a femeii cu amenda in valoare de 400 de lei, conform OUG 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrari prin structurile sale teritoriale continua organizarea unor astfel de actiuni, atragand atentia cetatenilor straini sa acorde interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author