Published On: mar, feb. 28th, 2017

Pasionatii de cai putere se vor bucura de doua evenimente organizate pe pista aeroportului Ianca

In ultima conferinta de presa, Francisk Iulian Chiriac a spus ca pasionatii cailor putere se vor bucura de doua evenimente inedite, ce urmeaza sa fie organizate pe pista aeroportului Ianca. Cele doua evenimente vor fi organizate de CJ Braila in parteneriat cu o asociatie care se ocupa de astfel de evenimente, iar primul urmeaza sa se desfasoare in luna mai, dupa ce se va primi de la Ministerul Apararii acordul de principiu, pentru a putea fi folosita pista.

“Ca si noutate, pe pista aeroportului Ianca anul acesta vor avea loc doua evenimente – si asteptam din partea Ministerului Apararii acordul de principiu, pentru a folosi pista. Vor fi doua evenimente cu masini tunate, deci vor veni pasionatii de cai putere, pentru a se intrece acolo. Speram ca primul eveniment va avea loc in luna mai. Evenimentul va fi organizat in colaborare de Consiliul Judetean Braila si o asociatie specializate in astfel de evenimente. Astept acordul de principiu de la Ministerul Apararii, astfel incat sa putem organiza cele doua evenimente si a da o pata de culoare acelei zone, pentru ca chiar nu se intampla nimic acolo.

Pista e buna, e bunicica. Trebuie in primul rand taiata iarba si curatata si in unele locuri ar trebui, stiu eu, putin aranjata. Acest lucru intra in atributiile organizatorului”, a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>