Published On: lun, feb. 6th, 2017

O tanara cu probleme psihice a fost prinsa de politisti

In ziua de 03.02.2017, intre orele 04:00-10:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au organizat si desfasurat o actiune pentru depistarea si incarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea in executare a sentintelor penale.

Astfel, politistii au descins la trei locuinte din municipiu, ocazie cu care au gasiti doi braileni, de 22 si, respectiv 34 de ani, fata de care Judecatoria Braila a emis, in cursul lunii ianuarie 2017, mandate de executare a pedepsei inchisorii de 3 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat, respectiv 2 ani si 6 luni pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

Tot cu aceasta ocazie, a fost depistata si o tanara de 28 de ani, din Braila, pe numele careia Judecatoria Braila a dispus, anterior, masura de siguranta a internarii intr-o unitate medicala de specialitate. Primii doi au fost incarcerati intr-un penitenciar din Galati, iar cea din urma,  internata intr-un spital din Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>