Published On: mie, Feb 15th, 2017

Moarte teribila pentru o batrana din Ianca / A ars de vie dupa ce i-a luat foc butelia

O batrana in varsta de 85 de ani, din orasul Ianca, judetul Braila, a avut parte de o moarte cumplita. Femeia a ars de vie in curtea casei, dupa ce a incercat sa monteze o butelie pe care a verificat-o daca scapa gaze cu un chibrit.

Potrivit primelor informatii, fiica batranei a venit la aceasta pentru a-i monta noua butelie, dar i-a spus mamei sa mai astepte putin pana isi ia ochelarii de acasa. Batrana nu a ascultat cele spuse de fiica sa si a incercat sa-si monteze butelia de una singura. Cand a terminat de montat a verificat cu un chibrit aprins. La scurt timp femeia a fost cuprinsa de flacari, iar, panicata, batrana a luat butelia in brate si a iesit in curte, unde s-a prabusit.

Un vecin a auzit strigatele disperate ale femeii si a sarit in ajutorul acesteia. Cu o lopata barbatul a aruncat cu zapada pe butelie, reusind sa stinga focul inainte sa explodeze. Pentru batrana nu s-a mai putut insa face nimic, ea decedand la scurt timp dupa ce flacarile au cuprins-o. Trupul femeii a fost ridicat de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei, iar in cauza s-a deschis dosar de cercetare penala.

Comentarii

comentariu

About the Author