Published On: mie, Feb 1st, 2017

Mai multe strazi din municipiu pot deveni strazi cu sens unic de circulatie

Ieri, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal pe luna ianuarie, consilierul PND, Traian Adrian a spus ca pe mai multe strazi din municiupiu se circula dificil, in special in aceasta perioada cand sunt mormane de zapada pe de-o parte si de alta a carosabilului. Acesta sustine ca o solutie pentru a fluidiza traficul este introducerea sensului unic pe mai multe strazi, printre care strada Unirii.

“Se circula foarte dificil pe aceasta strada, intre intersectia cu Scolilor si intersectia cu 1 Decembrie 1918, mai ales acum cand sunt mormane de zapada de-o parte si de alta a carosabilului!”, a afirmat consilierul local.

Consilierului i-a raspuns viceprimarul Alexandru Jantea, care a spus ca Comisie Municipala pentru Transport si Siguranta Circulatiei in Municipiul Braila s-a luat in discutie, in cele doua sedinte tinute pana acum, posibilitatea introducerii de sensuri unice pe cateva strazi din municipiu, inclusiv pe strada Unirii.

“Am discutat pe aceasta tema si asteptam un punct de vedere oficial de la Politia Nationala si Politia Locala. Dupa ce vom primi avizul acestor institutii, vom putea introduce subiectul pe ordinea de zi a unei viitoare sedinte CLM, pentru ca problema sa fie supusa votului consilierilor”, a informat viceprimarul Jantea.

Comentarii

comentariu

About the Author