Published On: vin, feb. 10th, 2017

HC Dunarea Braila isi pierde doua dintre cele mai importante jucatoare

Vestile proaste continua sa vina pentru fanii handbalului brailean. Dupa ce luna trecuta, HC Dunarea Braila s-a despartit de una dintre cele mai talentate extreme din Liga Nationala, Ana Maria Tanasie, care a semnat cu HCM Ramnicu Valcea, potrivit presei centrale formatia braileana a mai pierdut doua piese grele. Prosport.ro sustine ca jucatoarele de natioanala, Madalina Zamfirescu si Gabriela Perianu, vor pleca in campionatul Ungariei. In Ungaria activeaza si selectionerul Romaniei, Ambros Martin, care antreneaza cea mai valoroasa echipa din campionatul Ungariei, Eto Gyor.

Conform informatiilor aparute in presa centrala imediat dupa derby-ul CSM Bucuresti – HC Dunarea, centrul Madalina Zamfirescu a semnat deja un contract valabil pe un sezon cu Debrecen, din campionatul Ungariei. Tot in Ungaria, dar la Siofok, va ajunge si cel mai bun produs al handbalului feminin brailean, interul Gabriela Perianu. Potrivit acestor informatii, Perianu a batut deja palma cu echipa din Ungaria pentru o perioada de doi ani, urmand a fi prezentata oficial la echipa in urmatoarele zile. Alaturi de Perianu, la Siofok, va ajunge si portarul Coronei Brasov, Denisa Dedu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>