Published On: vin, Feb 3rd, 2017

GALERIE FOTO: Cartierul Obor inghitit de gunoaie / Un locuitor din zona: “Poate vede si domnul primar unde se duc banii din taxa supraevaluata pentru salubrizare”

Unul dintre cele mai intens discutate subiecte in acest inceput de an in municiul Braila a fost majorarea taxei de salubritate cu 54%. Ba chiar au existat proteste in fata Primariei impotriva acestei majorari. Edilul sef, Marian Dragomir a spus in mai multe randuri ca pentru moment taxa va ramane majorata si se va micsorata doar in cazul in care va scadea cantitatea de gunoi produsa. Acesta a spus ca nu va lua masuri care sa prevada micsorarea taxei cat timp nu va fi acoperit de legislatie.

Un cititor ne-a contactat in aceasta saptamana si ne-a spus ca situatia gunoiului in cartierul Obor nu este una roza. Acesta ne-a trimis mai multe fotografii in care se poate observa, cum incet, dar sigur se formeaza munti de gunoi, daca societatea care trebuie sa ridice gunoiul din cartier nu-si va face treaba. Barbatul s-a aratat iritat de faptul ca trebuie sa plateasca o taxa de salubritate foarte ridicata, dar gunoiul este nu este ridicat in timp util.

“Cartierul Obor, 02 februarie 2017. Poate vede si domnul primar unde se duc banii din taxa supraevaluata pentru salubrizare”, a spus cititorul.

Comentarii

comentariu

About the Author