Published On: joi, Feb 23rd, 2017

Francisk Chiriac: “Olguta Crivat si Mihail Iugulescu nu vor mai face parte din conducerea Spitalului Judetean”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean Braila a spus ca vor urma schimbari majore in conducerea Spitalului Judetean. Printre persoanele care vor fi schimbate se numara managerul spitalului, Mihail Iugulescu, si directorul de ingrijiri, Olguta Crivat.

“In momentul de fata doamna Crivat este pe post cu examen luat, este director de ingrijiri al Spitalului Judetean Braila. Mandatul acestui post i se termina in luna iunie. Ea va fi sanctionata de mine pe partea administrativa. Cand mandatul ei se termina in iunie, nu va fi prelungit sub nicio forma. Aceasta este sanctiunea. Domnul doctor Iugulescu are mandat pana in aprilie si il va duce la final.

Normal ar fi domnul manager sa conduca. Faptul ca unii se zbat acum pentru a-si gasi portite ca sa raman in fruntea conducerii spitalului sau sa acopere unele nereguli sau lucruri care trebuiau facut inainte si nu au fost facute, imi ridica un semn de intrebare. In momentul in care isi vor termina mandatele la Spitalul Judetean va fi o noua conducere pe vechea structura cu manager de spital, director medical, director de ingrijiri si medici coordonatori pe respectivele corpuri. O mare parte din conducere va fi schimbata. Olguta Crivat si domnul doctor Iugulescu nu vor mai face parte din conducere!

Imi pare rau ca aceste persoane care detin functii de conducere, pe final de mandat incearca acum sa faca ordine, au avut destul timp”, a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author