Published On: mie, Feb 1st, 2017

Elevii chiulangii in atentia politistilor

In cursul zilei de 30 ianuarie, politisti de ordine publica si de la rutiera  au actionat in municipiul nostru, pentru mentinerea sigurantei publice, pentru combaterea faptelor ilegale de comert si a producerii accidentelor rutiere din cauza abaterilor de la regulile de circulatie.

Politistii au legitimat 50 de persoane, au oprit in trafic 55 de autovehicule si au testat cu aparatul etilotest 11 soferi. De asemenea, au aplicat 42 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.950 de lei, dintre care 35 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 6 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

In aceeasi zi, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei au efectuat activitati pe raza orasului, pentru prevenirea absenteismului scolar, combaterea faptelor antisociale savarsite in incinta si in zona adiacenta unitatilor de invatamant, precum și pentru sanctionarea incalcarilor pe linia circulatiei rutiere. Astfel, a fost controlata 1 unitate de invatamant, verificate 2 societati tip cafe-bar din apropierea acesteia, au fost consiliati 2 elevi cu privire la modul de comportare.

Comentarii

comentariu

About the Author