Published On: mar, Feb 14th, 2017

E oficial! Gabriela Perianu va parasi HC Dunarea Braila pentru campionatul maghiar

Cel mai bun produs al handbalului feminin brailean, Gabriela Perianu a semnat un contract pe doi ani cu formatia maghiara Siofok. Gabi Perianu, in varsta de 23 de ani a inceput handbalul la 10 ani, iar cea mai buna performata obtinuta de braileanca a fost medalia de bronz cu nationala Romaniei, la Mondialul din 2015. Aceasta va redeveni la Siofok colega cu croata Katarna Jezic, cu care a jucat impreuna la HCM Baia Mare.

“Sunt foarte incantata de transfer. Va fi o noua provocare pentru mine, intr-o alta tara. Stiu campionatul maghiar, stiu ca standardul este foarte ridicat si sunt multe jucatoare bune si foarte bune. Vreau sa cresc in timpul sezonului si sa devin o jucatoare importanta in echipa. Ma bucur ca voi juca impreuna cu Denisa, pentru ca suntem prietene bune. Sper ca vom aduce performante clubului si fanilor multa bucurie”, a spus Gabriela Perianu, conform site-ului clubului Siofok.

Totodata, impreuna cu Perianu au fost prezentate si Denisa Dedu si frantuzoaica Marie Paule Gnabouyou, legitimata in prezent la Viborg.

Denisa Dedu (23 ani, 1,82 m), care joaca la Corona de la 13 ani, a declarat: "Este prima data cand joc intr-un campionat strain și cred ca Ungaria este alegerea perfect, pentru ca aici se afla in acest moment cele mai bune jucatoare din lume. Am ales Siofok, din cauza ambițiilor clubului, care are obiective serioase și aș vrea sa ajut la indeplinirea lor. Ma bucur ca va fi alaturi de mine o prietena buna precum Gabi Perianu''.

Comentarii

comentariu

About the Author