Published On: mie, feb. 1st, 2017

Dubla tentativa de suicid / O femeie a baut motorina dupa care s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii

O femeie din Galati, care sufera de depresie cronica, a ales sa-si puna capat zilelor. Aceasta a baut motorina dupa care s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii. Femeie a fost zarita de o persoana care a alertat autoritatile la numarul de urgent 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Politia Transporturi Navale Galati. Marinarii salupei au vazut femeia zacand si initial au crezut ca este moarta, dar apoi au auzit tipetele acesteia. In doar doua minute au salvat-o si ulterior a fost transportata la spital.

Potrivit primelor informatii, femeia a incercat sa-si ia viata din cauza necazurilor si a neintelegerilor cu sotul. Initial, femeia a baut motorina si apoi s-a aruncat in Dunare printre gheturi. Din pacate, vestile care vin de la Spitalul de Urgenta sunt proaste. Motorica bauta ii blocheaza organele vitale unul cate unul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>