Published On: joi, Feb 9th, 2017

CSM Bucuresti invinge fara probleme HC Dunarea Braila si isi asigura titlul de campioana

HC Dunarea Braila a fost spulberata in meciul din etapa a XVII-a a Ligii Nationale de handbal feminin, de CSM Bucuresti. Meciul a fost la discretia bucurestencelor, castigand la 12 goluri diferenta, scor 33-21(15-9)

Meciul a inceput echilibrat, primul gol fiind inscris abia in minutul trei de Gullden. Braila a ramas aproape de campioane, ba mai mult, in minutul 10, Alina Czeczi a adus echipa brailena in avantaj, scor 4-3. Dupa care au urmat patru goluri marcate consecutiv de campioane, distantandu-se in minutul 14 la trei goluri, 7-4. Braila nu a renuntat la lupta si a reusit sa egaleze la 7, in minutul 18, printr-un gol marcat de Bianca Tiron. Din acest minut echilibrul s-a rupt, iar jocul a fost la discretia celor de la CSM Bucuresti. Diferenta dintre cele doua formatii a continuat sa creasca, iar la pauza CSM-ul conducea cu 15-9.

Repriza a doua a inceput cu Braila in atac care a marcat rapid, dar nu a reusit sa pastreze acest ritm. Mai mult, gazdele au reusit sa mareasca diferenta in minutul 35 la 7 goluri, scor 18-11, dupa un gol marcat de Aurelia Bradeanu. Elevele lui Aurelian Roasca s-au relaxat dupa acest gol si le-au permis brailencele sa spere intr-o revenire de senzatie, dupa ce au marcat patru goluri consecutiv. In minutul 39 Czeczi a a marcat pentru 19-15 in favoarea gazdelor. Totusi, gazdele s-au trezit si au fortat in ultima parte a jocului, in minutul 45 reusind sa refaca diferenta de 7 lungimi de unda, scor 24-17. Pana la finalul jocului diferanta dintre cele doua echipe a continuat sa creasca, ultimul fluier al arbitrului consemnand o victorie clara a liderului, scor 33-21.

HC Dunarea Braila: Aneta Udristioiu 5 goluri, Bianca Tiron 5, Alina Czeczi 3, Gabriela Perianu 3,  Eliza Buceschi 2 (1 de la 7 m), Madalina Zamfirescu 2 (1 de la 7 m), Gabriella Szucs 1. Perianu si Obedeanu au ratat cate o aruncare de la 7 m. Au mai jucat: Elena Voicu, Natasha Antikj – portari, Anca Ciuclaru, Timea Tatar, Alexandra Orsivschi, Diana Axinte si Andreea Lipara.

CSM Bucuresti: Gullden 7, C. Martin 5, Manea 5, Bradeanu 3, Niombla 3, Lobach 3 Mehmedovici 2, Torstensson 2, Bohme 2, , Bazaliu 1

Urmatorul meci al Dunarii Braila se va juca in fata propriilor suporteri, pe 19 februarie, in compania formatiei Danubius Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author