Published On: joi, Feb 9th, 2017

Costica Buceschi: “La echipa e o situatie disperata / Am mers la Bucuresti cu un microbuz de 20 de locuri, fetele au stat cu genunchii la gura”

In aceasta saptamana HC Dunarea Braila a jucat in deplasare, in compania liderului, CSM Bucuresti. Potrivit celor de la GSP.ro deplasarea brailencelor in capitala a fost una “halucinanta”. Braileancele au facut deplasarea chiar in ziua meciului, cu un microbuz in care nu aveau loc.

Antrenorul Buceschi a spus ca situatia la echipa nu este una foarte buna. Potrivit acestuia, jucatoarele nu au mai fost platite de anul trecut, fiind singura echipa care nu a primit bani de sarbatori. Referitor la felul in care s-a facut deplasarea, antrenorul brailean a spus ca fetele au stat cu genunchii la gura si ca fetele mai inalte au fost nevoie sa stea pe culoarul microbuzului pentru a-si intinde picioarele.

“Am fost singura echipa care nu a primit niciun ban de Sarbatori. E greu in aceste conditii sa le mai poti motiva pe fete. (…) Problema este ca am venit cu un microbuz de 20 de locuri, stai cu genunchii la gura. Fetele mai inalte au stat pe culoarul microbuzului, pe genti, sa poata sa-si intinda picioarele. (…) Firma de transport cu care faceam deplasarile nu mai vrea sa ne duca. S-au stras datorii mari, din ce am inteles si noi. Si, in aceste conditii, mergem si noi cu ce putem. Ne gandim cu groaza ca etapa viitoare vom juca la Zalau. O placere cu microbuzul pana acolo. E o situatie grea, dar speram sa iesim la liman. E o situatie disperata”, a declarat Buceschi pentru sursa citata.

La Bucuresti, handbalistele n-au mancat intr-un restaurant, ci si-au cumparat pizza: „Am cumparat pizza si am mancat in microbuz”, a spus Buceschi.

La randul sau, fiica antrenorului, Eliza Buceschi, a spus ca situatia in sanul echipei este grea, dar spera ca pe viitor sa fie remediata.

“Cum e situatia? Ca la Braila! E greu, sunt mari probleme, eu am venit mai tarziu, dar fetele care au fost de la inceput sunt intr-o situatie disperata. Speram sa se rezolve totul. Atat mai avem sperante”, a spus Eliza Buceschi.

Comentarii

comentariu

About the Author