Published On: lun, feb. 20th, 2017

Ce mai transporta brailenii fara documente? Fier vechi si baloti de lucerna

Politistii din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei l-au depistat in trafic, pe DN 2B,  pe un barbat, in varsta de 40 de ani, din judetul Vrancea, in timp ce transporta, cu o autoutilitara, cantitatea de 300 de kg de material feros, fara a detine documente de provenienta.

Acesta a fost sanctionat cu amenda, in valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990, iar marfa transportata a fost ridicata in vederea confiscarii.

Totodata, sambata, la ora 21:20, politistii Postului de Politie Comunal Stancuta i-au depistat in flagrant, pe DJ 212, in apropierea satului Spiru-Haret, pe trei barbati, cu varste cuprinse intre 26 si 40 de ani, din localitatea Cuza Voda, in timp ce transportau doi baloti de lucerna.

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca balotii au fost sustrasi din cadrul unei societati din Spiru Haret, fiind restituiti acesteia, iar ie nuemel celor doi politistii au intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>