Published On: joi, Ian 26th, 2017

VIDEO: Un barbat ”rupt de beat” putea sfarsi tragic, dupa ce a cazut intre sinele de tren si nu a mai putut sa se ridice

Un barbat, rupt de beat, in varsta de 47 de ani, din localitatea Varsatura, putea sa-si gaseasca sfarsitul in mod tragic, miercuri dimineata, in jurul orei 08:00, dupa ce a cazut intre liniile de tren, la bariera CFR din cartinerul Lacu Dulce. Din fericire pentru barbat in cele cateva minute in care a fost intins intre sine nu a trecut niciun tren.

Martorii care au asistat la toata scena au incercat sa-l ajute pe barbat si au sunat la numarul de urgent 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj de ambulanta care l-a transportat pe brailean la Unitatea de Primiri Urgente.

Potrivit politistilor, la ora 7.50, s-a facut o sesizare prin numarul de urgenta, de catre un galatean de 38 de ani, cu privire la faptul ca un barbat s-a dezechilibrat in zona Barierei CFR si a cazut din picioare. Politistii s-au deplasat la fata locului, l-au identificat pe cel in cauza si au constatat ca nu este nimic suspect, ci doar o autoaccidentare. Barbatul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Unitatea de Primire Urgente. Personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanta l-a diagnosticat pe barbat cu traumatism cranian si etilism acut, el fiind dus la spital.

Comentarii

comentariu

About the Author

-