Published On: mar, Ian 10th, 2017

VIDEO: Primaria va transporta la marginea orasului doar zapada de pe arterele principale / Dragomir: “Stiu ca vreti sa luam si zapada dintre blocuri, dar costurile sunt foarte mari”

Angajatii Primariei Braila au inceput sa incarce si sa transporate muntii de zapada de pe arterele principale, la margimea municipiului. Primarul Dragomir a postat pe o retea de socializare ca este constient de faptul ca cetatenii isi doresc sa fie transportata la marginea orasului inclusiv zapada dintre blocuri, dar acest lucru nu este posibil pentru ca genereaza costuri foarte mari. Mesajul primarului este insotit de un clip in care se poate observa cum se incarca zapada de la intersectia Bulevardului Alexandru Ion Cuza cu Calea Galati.

“Stiu ca multi doriti sa incarcam toata zapada de pe strazi, din parcarea blocului… dar costurile acestea sunt foarte mari si nu putem afecta atat de mult bugetul local. Vom mai incarca doar zapada din parcarile si intersectiile de la gradinite, scoli si licee.

Au fost folosite 22 de ATB-uri (camioanele mari din imagine) si 12 utilaje pentru incarcat. S-a inceput la ora 19.00 stransul gramenzilor, la ora 21.00 au venit camioanele si s-a lucrat pana dimineata. Lucrarile de calitate costa.

Previziunile meteo ne sperie zilele urmatoare cu un nou viscol si temperaturi scazute. Suntem pregatiti dar ne-am cam saturat de vreme rea si zapada”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author