Published On: lun, Ian 30th, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Jandarmii braileni au luat cu asalt sediul ANAF

In cursul diminetii de astazi, 28 ianuarie, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila s-a desfasurat un amplu exercitiu de antrenament al efectivelor, cu scopul de a gestiona potentiale situatii de risc. Astfel, exercitiile au avut loc la sediul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Braila, dar si la Serviciul Fiscal Orasenesc Faurei, Ianca si Insuratei.

Scenariul exercitiului:

Doi barbati, nemultumiti de plata unei taxe, solicita primirea in audienta, insa, pe un hol al institutiei, o agreseaza pe angajata care-i conducea in camera special amenajata in acest sens.

Se actioneaza butonul de panica, iar grupa de interventie intervine si imobilizeaza persoanele in cauza, care sunt conduse la sediul inspectoratului, in vederea luarii masurilor legale.

Jandarmii braileni au trecut cu brio de provocarea unei actiuni de interventie si imobilizare a unor indivizi, care, prin actiunea lor, pot pune in pericol siguranta unor persoane sau pot degenera si periclita siguranta obiectivului pazit.

“Acest exercitiu este o dovada in plus care confirma colaborarea, fara disfunctionalitati, care a existat de-a lungul timpului, intre cele doua institutii. Multumesc jandarmilor braileni pentru ca s-au aplecat asupra elementelor de risc care pot sa apara in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Braila, unde, dupa cum bine stiti, se manipuleaza valori foarte mari”, a declarat, la sfarsitul exercitiului, Mihaela Ciorasteanu, seful A.J.F.P. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author