Published On: lun, Ian 9th, 2017

VIDEO: Dragomir multumit de cum a decurs deszapezirea / “Vreau sa multumesc tuturor celor implicati in aceasta activitate. Efortul tututor se poate oberva in rezultatele din oras”

In ciuda ninsorii abundente din weekend, angajatii primariei au reusit sa deszapezeasca cu succes strazile principale din municipiu. Nici pe strazile secundare nu au existat mari probleme, utilajele ajungand chiar si in parcarile dintre blocuri.

In mediul online brailenii s-au aratat multumiti de cum s-a gestionat activitatea de deszapezire din acest an si l-au felicitat pentru acest lucru pe primarul Dragomir.

Vineri, sambata si duminica s-au aflat pe strazi peste 110 de utilaje ale celor operatori de salubritate, fiind motorizate cu atentie de Dragomir si consilierii municipali. Pentru acest weekend Primaria Braila “a scos din buzunar” in jur de 1,4 milioane de lei. In acesta suma fiind inclus si caratul zapezii de pe strazi, operatiune destul de costisitoare.

“Desi s-a muncit mult si am fost prezenti nu am putut repeta succesul primei nopti de viscol datorita unor factori multipli :

- In prima parte a serii ne-am concentrat pe caratul zapezii din intersectii si am blocat astfel mai multe utilaje care in prima seara au fost pe strazi

- Zapada mult mai abundenta (viscol mai slab)

- Oboseala acumulata a oamenilor de pe utilaje

- Ninsoare abundenta spre dimineata care ne-a tinut concentrati pe arterele principale deoarece daca le scapam pe acestea, degeaba mai deszapezeam restul.

Lucram toata ziua si toata noaptea. Continuam. Am intrat pe in Cartierele Hipodrom, Obor, Buzaului, Viziru prin parcari, Urmeaza sa intram prin cartierele unde nu am mai putut intra noaptea. Cert este ca luni dimineata vreau sa scoatem strazile principale la negru si sa avem accesul asigurat pe toate strazile si parcarile”, a scris Dragomir pe o retea de socializare.

Mai mult, astazi in cadrul sedintei Consiliului Local Municipal, edilul sef a dorit sa le multumeasca tuturor celor implicati in activiatea de deszapezire din weekend.

“Vreau sa multumesc tuturor angajatilor primariei, ai SUPAGL, ai celor trei societati de salubrizare, tuturor subcontractantilor si in mod special consilierilor municipali si judeteni care in aceste zile s-au implicat la deszapezire. Efortul tututor se poate oberva in rezultatele din oras. Va multumesc in numele brailenilor pentru toata implicarea de care ati dat dovada in aceasta perioada”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author